× Countries Species Methods Top selection Write a review Propose a New Host

Question

Contact Us

Aalholm Gods,  København,  Denmark, Geese, Pheasant, Wildfowl, Roe deer

Aalholm Gods

København, Denmark
Geese, Pheasant, Wildfowl, Roe deer

Oftest afvikles klapjagt i terrænet omkring Aalholm Slot, som er en af Europas ældste middelalderborge.

Aalholm ligger ved den smukke gamle købstad Nysted på det sydøstlige Lolland med en del af skoven som en halvø ud i Østersøen. Skoven, som består af meget gammel løvskov, virker næsten parkagtig, med dens gennemskæringer af store grønne folde, som afgræsses af limousinekvæg. Det 1800 ha store landbrugsareal, som for det ellers flade Lolland er lidt atypisk, er let kuperet med spredte vildtremiser og småskove, som gør det hele til et udfordrende og spændende jagtområde.
 Selve jagtdagen, som arrangeres for ca. 10-12 jægere, kan, hvis man ønsker det, begynde med morgenkaffe i den gamle bindingsværksejendom Stubberupgaard. Her startes også med parole, hvorefter der typisk vil blive drevet 3 til 4 såter inden frokost. Såterne blæses på og afblæses med jagthorn. Der drives med et hold erfarne klappere, og vildtet apporteres med hunde og drevne hundeførere.
Frokosten indtages i jagthytten, som er beliggende under de store bøgetræer i strandkanten. Hytten er en gammel bjælkehytte med plankegulv, en stor åben pejs og en flot udsigt over Østersøen. Efter endnu 2 til 3 såter, hvoraf flere er rørskær og skovkanter tæt på Østersøen, samles jægere, apportører og drivere til vildtparaden ved Stubberupgaard, hvor jagten blæses af og afsluttes med en kop te eller kaffe i jagtstuen.


Price from

price per person per day
$909.92

Species

Method

Language

Open Season

Review icon Reviews (0)



    More