× Countries Species Methods Top selection Write a review Propose a New Host

Question

Contact Us

Barseback Gods,  Barsebäcks Gods,  Sweden, Geese, Partridge, Pigeon, Pheasant, Duck, Wildfowl, Roe deer, Elk, Fox, Rabbit, Wild boar

Barseback Gods

Barsebäcks Gods, Sweden
Geese, Partridge, Pigeon, Pheasant, Duck, Wildfowl, Roe deer, Elk, Fox, Rabbit, Wild boar

På Barsebäck finns ca 2 000 hektar fina jaktmarker där det finns rikligt med bland annat fasan, rapphöns, vildänder, gäss, duvor, rådjur, hare, kanin och räv. Jakterna bedrivs som endagsjakt eller tvådagars jakter. Det bedrivs en aktiv viltvård med nya dammar och viltskydd i olika former på Barsebäcks marker.

På Barsebäck har vi inrett ett gammalt stenmagasin från 1806, där man kan äta lunch, middag samt att det finns plats för 10 övernattande gäster i rustik fin miljö med stor öppen spis samt pentry. Jakten på Godset sköts med hjälp av externa samarbetspartners.

Barsebäck har länge varit kända för den bra gåsjakten. För mer information och priser kring gåsjakten som arrangeras på Barsebäck kontakta:

Kristofer Hansson
Mobil: 0708-577 993
E-mail: kristofer(a)kristoferhansson.se

Marken på Barsebäck håller en mycket fin rådjursstam med troféer av hög klass, vid intresse kan oftast bild på aktuell bock förmedlas. Bockjakt sker endast på utvalt djur med guidning.

Barsebäck anordnar årligen enstaka småviltsjakter, så kallad ”roughshooting” för företag och mindre sällskap. Detta är en trevlig jaktform som ger en bra jaktupplevelse med mycket spänning. Det som jagas är hare, kanin, rapphöns, fasan och vildänder. För priser och vidare info kontakta:


Price from

price per person per day
$759.26

Language

Open Season

Review icon Reviews (0)    More